Un an de zile și 60 de kilometri distanță. Povestea cățelului Ruby, redat de Poliția Animalelor familiei lui din Arad

  de Special Arad | 21 August 2021, 4:39 PM | Animal Special

  0

  Viața lui Ruby, un cățel de 4 ani și jumătate, care trăia fericit alături de familia lui în Arad, s-a schimbat acum mai bine de un an de zile. Curios din fire, într-una din zilele lunii iunie a anului trecut, Ruby a reușit să păcălească pe toată lumea și a fugit de acasă. De atunci, toată familia, dar mai ales Carla (10 ani) și Ema (4 ani), prietenele lui de joacă, nu au încetat să-l caute. Au postat pe toate rețelele de socializare, au lipit afișe, au vorbit cu toți prietenii lor și ai părinților, dar în zadar.

  Când au auzit că s-a înființat “Poliția Animalelor”, fetele și-au rugat părinții să le spună polițiștilor că-l caută pe Ruby de foarte multă vreme și le este tare dor de el. Într-una din acțiunile din județ, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au auzit despre un „câine negru, pare a fi tânăr, care nu stă într-un loc, prietenos dar veșnic pe fugă”, tocmai în Șicula, la 60 de km de Arad. Având în minte rugămintea fetelor de a le ajuta să-l găsească pe Ruby, au pornit în căutarea cățelului despre care vorbeau localnicii și, spre bucuria lor, părea a fi chiar Ruby. Fetelor nu le-au spus nimic și după ce s-a confirmat că patrupedul este Ruby, împreună cu părinții fetelor, au pus la cale reîntâlnirea. Momentul i-a emoționat pe toți și după mai mult de un an de zile, Ruby s-a întors acasă la Carla, Ema și părinții lor.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.