miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tânăr din Pâncota care a omorât doi câini, introdus în penitenciar de polițiști

  de Ioana Costaș | 29 decembrie 2023, 1:51 PM | Știri Arad

  2

  Un tânăr de 20 de ani, din Pâncota, condamnat la trei ani de închisoare pentru că a omorât doi câini, a fost încarcerat la Penitenciarul Arad. Și asta după ce „polițiștii orașului Pâncota au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Judecătoriei Ineu, pe numele unui bărbat de 20 de ani, din Pâncota, care are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”.

  La începutul acestui an, tânărul – cunoscut cu deviații comportamentale – a omorât doi câini, aceștia aparținând unei vecine, introducându-le în zona posterioară un băț, în timp ce îi ținea de gât. Tânărul și-a recunoscut faptele, iar inițial a fost internat la Secția Psihiatrie a Spitalului Clinic Județean Arad. Judecătoria Ineu l-a condamnat pe tânăr la trei ani ani de închisoare.

  Citește și: Câini uciși la Pâncota. Poliția are în vizor un suspect

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. 👏 Foarte corect! 👍
   .
   Ceea ce nu înțeleg este logica și justificatea pt. ca, asemenea specimene deviante (la modul agresiv pt cei din jur – nu vorbesc de unele posibile comportamentele, să le zicem, deviante, dar care, de fapt nu lezează cu nimic pe alții), să beneficieze de CLEMENȚA și TOLEEANȚA societății ? 🤔
   .
   Numai aseară am văzut un documentar despre urmăririle Polițiștilor americani, care, abia l-au prins pe un agresor care A ÎMPUȘCAT 2 POLIȚIȘTI, dintre care unul mortal și unul f. grav, iar la final, la concluziile finale era scris că, după proces, CRIMINALUL A TREBUIT ELIBERAT PT LIPSĂ DE DISCERNĂMÂNT și NESUPORTAREA REGIMULUU DETENȚIE !!!
   .
   Păi, frate, e „noaptea minții” să permiți unor asemenea dezaxați și „bestii umanoide” , să facă NOI ȘI NOI VICTIME NEVINOVATE, în numele unei așa-zise „clemențe și drepturi” pt acestea.
   Nu înțeleg de ce ne este frică s-o spunem răspicat (atât presa, cât și politicienii și reprezentanții societății civile), ca BESTIILE UMANOIDE, prin acțiunile lor deviant-agresive față de cei din jur, ȘI-SU PIERDUT ORICE DREPT LA UN TRATAMENT UMAN, tolerant și civilizat !!!😡
   .
   Ne plângem că se înmulțesc tot mai mult acești demenți care agreseză, în mod bestial, tot ce întălnesc în jur…
   Pâi, de ce n-ar face-o, dacă noi, societatea civilizată, continuăm să le tratăm „cu duhul blândeții și înțelegerii”, comportamentele deviaționist-agresive ale acestora ?!
   De ce, tot cei care cer PEDEPSE DURE (până la pedepsa capitală, chiar, în cazuri extreme) sunt considerați „răi, despotici, dictatoriali” , iar cei care le dau „dreptul” bestiilor, de a reveni și trăi în lumea CIVILIZATĂ (făcând noi victime) sunt „băieții buni”…?
   .
   În cazul ăsta, n-avem decât „să ne spălăm pe cap cu ei” (la fel cum facem cu „corupția și traficul de influență, care CONTINUĂ SĂ UCIDĂ”, dar noi continuăm să ne lamentăm ca tâmpiții, FĂRĂ SĂ FACEM NIMIC CONCRET, decât să contorizăm șirul nesfârșit al tragediilor).
   Mă întreb, până la urmă, dacă, nu cumva asta ne și dorim, din moment ce nu facem nimic util în direcția asta …?🤔
   .
   Cazul de față este, din fericire, o reacție a societății, CORECTĂ și DRASTICĂ pt asemenea fapte, dar, din păcate, SINGULARĂ (cel mai recent exemplu e al șoferului dement care a trecut CU BUNĂȘTIINȚĂ, peste Polițisul Vamal).

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. De acord cu acest comentariu”Dd” . Dar si din nou trebuie sa avem un “dar”… Trebuie sa avem grija si de animale! Dar de oameni ??!! Acești judecători au dat trei ani pentru ceea ce a facut individul cu cei doi câini . Foarte bine! Dar alți asa ziși “judecători “ dau tot cam pe acolo , si câteodată cu suspendare pentru uciderea unor oameni!!!!! Vorbesc despre uciderea oamenilor in caz de “accidente” de circulație!Si nu numai!!! Vedeti cazurile celebre : huidu- trei morți : viteza cca 130km/h, depășirea coloanei in curba pe linie continuua. Aici nu a mai fost accident ci crima in toata regula. Vedeti ce se încearcă si in cazul 2 Mai! Si alte zeci si sute de astfel de exemple!! Marea problema nu este acest exemplu ci corupția aproape generalizată in sistemul care ar trebui sa facă , cat este posibil, dreptate-adică sistemul de IN( justiție) din romania !

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.