duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un alt interpret de muzică populară a murit în această dimineață! Dumitru Stroie, în vârstă de 30 de ani, a decedat tot într-un accident de mașină

  de Special Arad | 18 decembrie 2020, 9:03 PM | Naţional

  0

  (foto: Folclor Autentic Românesc)

  Dumitru Stroie, cunoscutul interpret de muzică populară, în vârstă de 30 de ani, a plecat astăzi în ceruri pentru a cânta. Tânărul originar din Jina, căruia cei apropiați îi spuneau Mitică de la Jina, s-a stins din viață în această dimineață într-un tragic accident de mașină după ce autoutilitara pe care o conducea a lovit un TIR, vineri dimineața, pe DN 7, în zona localității Drăganu-Olteni, din județul Argeș.

  Sfîrșitul tragic s-a petrecut aproape în același timp cu cel al interpretei de muzică populară, Denisa Gog, în vârstă de doar 22 de ani, care a fost de asemenea victima unui accident de mașină.

  Citește și Tânăra interpretă de muzică populară, Denisa Gog, decedată la numai 22 de ani în urma unui accident de mașină

  A fost un suflet bun, un soț devotat, iubitor și mângâietor, un OM bun și respectos atât cu familia sa cât și cu cei din jur. A cântat dorurile și a păstrat cu sfințenie tradițiile autentice românești. Multă putere Finei noastre Claudia Olariu pentru acestă despărțire nefericită și regretabilă. Rămas bun iubitul nostru Fin!”, a postat artistul Sebastian Stan, nașul de cununie al lui Dumitru și al soției sale, o colegă de breaslă, pe o rețea de socializare.

  În această seară, pe contul de Facebook al lui Dumitru Stroie cunoscuții, apropiații, cei care l-au iubit și i-au apreciat munca au postat numeroase mesaje prin care își exprimă regretul.

  Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace, Dumitre! Vei rămâne în amintirea mea ca un mare iubitor de neam și cultură tradițională! Ai fost mereu atent cu modul în care te prezentai in fața publicului și ai știut să asculți sfaturilor celor din jur! Exemplu de modestie și un caracter deosebit de frumos! Te-a iubit Dumnezeu, cu siguranță, altfel nu plecai atât de repede! Dramatic și nedrept!! Odihnă veșnică în împărăția cerurilor!

  Sursă banatulazi.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.