luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un adolescent se zbate între viață și moarte în urma unui selfie | Video

  de - | 25 aprilie 2017, 10:27 AM | Regional

  0

  Un tânăr de 16 ani din Cluj se zbate între viață și moarte după s-a electrocutat în timp ce își facea un selfie. Adolescentul s-a urcat pe un vagon dezafectat și a fost prins într-un arc electric. Acum doi ani un turist străin aproape și-a pierdut viața în aceleași condiții, relatează Știrile TVR.

  Incidentul a avut loc luni seară în localitatea clujeană Baciu. Adolescentul se plimba cu bicicleta împreună cu un prieten și, la un moment dat, i-a venit ideea să se urce pe trenul dezafectat pentru a-și face un selfie. Nu și-a dat seama ca își pune viața în pericol.

  După ce a ajuns pe tren, la mică distanță de cablurile prin care trec 2.700 de volți, s-a format un arc electric care l-a trântit la pământ. L-a ajutat prietenul sau care a sunat imediat după ajutor.

  Medicii s-au chinuit minute în șir să-l stabilizeze pe adolescent, apoi l-au transportat la spital. Are arsuri grave pe cea mai mare parte a corpului.

  Sursa foto: ziarulclujean.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.