vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Umor” morbid, tâmpit și aiurea: „Gianina Corondan a murit!”

  de Special Arad | 4 ianuarie 2015, 1:17 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Cea de-a doua zi a anului 2015 a venit cu o veste şocantă, care a speriat întreaga industrie a divertismentului. Unul din apropiaţii vedetelor şi-a arătat părerea de rău în faţa misterioasei morţi a Gianinei Corondan.

  Adrian Pescariu, stilistul vedetelor, a făcut o postare şocantă pe contul lui de Facebook, prin care anunţa moartea tragică a îndrăgitei vedete de televiziune Gianina Corondan.

  Mesajul stilistului i-a pus în alertă pe toţi, însă pentru o scurtă perioadă de timp. Informaţia s-a dovedit a fi una falsă, iar postarea a fost ştearsă imediat de pe contul acestuia.

  Gianina Corondan a reacţionat cu umor la ştirea falsă de pe moartea sa apărută pe un cont de Facebook.

  „Cu «stiri» dubioase va virusati calculatorul si va pierdeti timpul. Si decit sa ne virusam, mai bine un cintec vesel sa cintam!”, a scris Gianina Corondan pe Facebook după zvonul privind moartea sa.

  Sursa: onlinereport.roromaniatv.net

  gianina corondan

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.