vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Ultra Zărand”, îmbinarea turismului local cu alergarea montană. Înscrie-te și tu!

  de Special Arad | 23 septembrie 2021, 11:58 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Ultramaratoniştii din toate colţurile ţării şi nu numai sunt invitaţi la o nouă ediţie „Ultra Zărand”. Aceasta se va desfăşura în perioada 22-24 octobrie, iar startul va avea loc din tabăra Căsoaia.

  Evenimentul sportiv îmbină turismul local cu alergarea montană. Numărul participanţilor la fiecare cursă în parte este limitat la 100 de persoane. Cei interesaţi se pot înscrie online, până în 10 octombrie 2021, iar cei care se înscriu până la data de 27 septembrie 2021 vor avea în kit un tricou tehnic.

  Probele la care alegătorii pot participa sunt:
  Ultramaraton, 82 km, cu limita de timp 20 de ore
  Maraton, 48 km, cu limita de timp 10 de ore
  Semimaraton, 23 km, cu limita de timp 6 de ore

  Formularul de înscriere poate fi accesat Aici.
  REGULAMENT EVENIMENT 2021 Aici.
  REGULAMENT MASURI SANITARE 2021 Aici.

  „Ultra Zărand” este un concept inedit, în care organizatorii doresc să promoveze patrimoniul natural, cultural și istoric a județului Arad, prin alergare montană pe distanţe mari.
  Ultramaratoniştii vor parcurge un traseu montan care atinge cele mai importante obiective ale județului, precum tabăra Căsoaia, Cetatea Şiriei, Schitul Feredeu, comuna Cuvin, comuna Ghioroc, Valea Cladovei, Mănăstirea Maria Radna, Cetatea Șoimoș și Vârful Highiș.
  „Ultra Zărand” este organizat de către „ACS Ultra Până La Capăt” şi se adresează atât amatorilor, cât şi profesioniştilor.
  Mai multe informaţii se pot obţine de pe pagina de facebook Ultra Zărand sau la numărul de telefon 0758 644 146.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.