miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ultimul turneu la fileul Diviziei A2. ProVolei Arad va înfrunta, în weekend, gazdele din Zalău și CS Oțelu Roșu, meciul cu LAPI Dej fiind câștigat la „masa verde”

  de Dan Lazăr | 24 februarie 2021, 1:31 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Zalăul va găzdui, la finele acestei săptămâni, ultimul turneu al seriei vestice din Divizia A2 de volei masculin. Ocupați ai locului secund, voleibaliștii arădeni se vor confrunta cu VM Zalău (vineri, ora 18.00) și CS Oțelu Roșu (sâmbătă, ora 10.00), partida programată duminică, cu LAPI Dej-SCM Zalău, urmând a fi câștigată la „masa verde”.

  „Lotul condus de Marius Mascovits îl va avea, față de turneul precedent, de la Dej, pe Sergiu Gligor, care a participat recent la Campionatele Naționale de volei pe zăpadă de la Azuga, dar vor absenta Lorand Lovas și Alin Filipan, ambii cu probleme medicale. Delegația noastră va fi condusă de directorul de imagine, prof. Daniel Tocoian”, ne-a declarat prof. Radu Sabău, președintele UVVG ProVolei Arad, care a ținut să precizeze sprijinul financiar oferit de autoritățile municipale și județene, fără de care echipei i-ar fi fost imposibil să continuie activitatea la nivel de seniori.

  După turneul din Sălaj, primele patru clasate în ierarhia generală vor continua în faza play-off.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.