Ultimul dans între Purcaru și Duruș. Conservatorii rămân cu un singur consilier județean

  de Special Arad | 9 septembrie 2014, 6:20 PM | Administraţie

  0

  Daniel Duruș, ales pe listele Partidului Conservator să facă parte din Consiliul Județean Arad, și-a anunțat decizia de a deveni independent, profitând de Ordonanța „Dragnea”. Plecarea acestuia n-a rămas fără un răspuns din partea conducerii Partidului Conservator, Mircea Purcaru, președintele filialei arădene, declarând că e un gest care nu-l surprinde, deoarece Daniel Duruș nu mai activa de mult ca și membru activ.

  La rândul său, consilierul județean Duruș a arătat că filiala conservatorilor nu l-a ajutat cu nimic în deplasările pe care le-a făcut în interes de partid, explicând că nu se mai regăsea de mult timp alături de conservatori.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.