luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ultimele zvâcniri ale tenisului în aer liber. Două turnee juvenile organizate de CS UTA și CS Intersport

  de Dan Lazăr | 5 octombrie 2021, 7:44 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Arădenii care au trecut în ultimele zile pe malul Mureșului au fost martorii zumzetului ce venea de pe terenurile de tenis ale CS UTA – TenisProfi și CS Intersport, unde, poate, o viitoare Simona Halep sau viitor Marius Copil încearcă să facă primii pași în magica lumea a sportului alb.

  Ultimele turnee oficiale de tenis în aer liber din acest an, organizate la Arad, sunt: Cupa Helvetica – ediția a III-a, la categoriile 10, 12 și 16 ani – organizată de CS Intersport Arad și Cupa HAI – din cadrul Circuitului Național FRT al jucătorilor de 14 ani. Dacă prima competiție s-a încheiat deja, turneul de la CS UTA – TenisProfi își va desemna marți, 5 octombrie, finaliștii.

  Arădeanca Mușat, prima la Under 16

  În cadrul Cupei „Helvetica”, Giulia Mușat (CS UTA) a câștigat competiția Under 16, la băieți Ciprian Florincaș, de la același club arădean, a ocupat locul III.

  tenis arad2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.