Ultimele zvâcniri ale tenisului în aer liber. Două turnee juvenile organizate de CS UTA și CS Intersport

  de Dan Lazăr | 5 octombrie 2021, 7:44 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Arădenii care au trecut în ultimele zile pe malul Mureșului au fost martorii zumzetului ce venea de pe terenurile de tenis ale CS UTA – TenisProfi și CS Intersport, unde, poate, o viitoare Simona Halep sau viitor Marius Copil încearcă să facă primii pași în magica lumea a sportului alb.

  Ultimele turnee oficiale de tenis în aer liber din acest an, organizate la Arad, sunt: Cupa Helvetica – ediția a III-a, la categoriile 10, 12 și 16 ani – organizată de CS Intersport Arad și Cupa HAI – din cadrul Circuitului Național FRT al jucătorilor de 14 ani. Dacă prima competiție s-a încheiat deja, turneul de la CS UTA – TenisProfi își va desemna marți, 5 octombrie, finaliștii.

  Arădeanca Mușat, prima la Under 16

  În cadrul Cupei „Helvetica”, Giulia Mușat (CS UTA) a câștigat competiția Under 16, la băieți Ciprian Florincaș, de la același club arădean, a ocupat locul III.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.