Ultimele 15 minute dedicate Regelui… „le era frică!”

  de - | 8 decembrie 2017, 7:46 AM | Naţional | Video

  1

  Ediţia „Starea Naţiei“ cu jurnalistul Dragoş Pătraru, din data de şase decembrie, a urcat TVR 1 în topul primelor staţii TV pe toate targeturile de audienţă, într-o emisiune dedicată Regelui Mihai. În ediţia de miercuri seară, de pe şase decembrie, Dragoş Pătraru şi-a început emisiunea cu un moment în memoria Regelui Mihai, având genericul „La revedere, Sire!“ şi a reuşit să atragă în faţa micilor ecrane 440.000 de români din întreaga ţară, potrivit Pagina de Media.

  Astfel, la nivel naţional, „Starea Naţiei“ a fost văzută de 440.000 de români, dintre care peste 250.000 de la oraşe. Pe segmentul comercial, TVR 1 a reuşit să urce în topul audienţelor, ajungând pe locul patru, cu aproape 70.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. Momentul dedicat Regelui Mihai s-a viralizat şi pe net. Postarea de pe contul „Starea Naţiei“ are, la ora publicării acestui articol, aproape 2.300 de share-uri şi peste 3.700 de like-uri. „O istorie la care puţini români mai au acces în ultima vreme“

  „V-aţi simţit vreodată foarte, dar foarte vinovaţi atunci când a murit cineva apropiat dar căruia aţi simţit, în acel moment, că nu i-aţi acordat nici timpul, nici dragostea şi nici respectul pe care le merita? Se întâmplă, de obicei, atunci când ne mor bunicii. Acei bunici care, eventual, ne-au crescut. Aceia care aşteaptă de la noi măcar câte un telefon, din când în când. O vizită, cinci-zece minute, măcar, în care să se uite la noi şi să vadă, cu ochii lor îngăduitori, ce am devenit“, şi-a început Dragoş Pătraru discursul. „Pentru noi, pentru români, regele Mihai asta a fost. Un bunic îngăduitor pe care am sperat că-l vom avea mereu la dispoziţie, veghindu-ne de la distanţă. Discret, ca în întreaga existenţă, regele a închis în urmă-i uşa reşedinţei din Elveţia, în timp ce în faţă i se deschid larg porţile istoriei mari. O istorie la care puţini români mai au acces în ultima vreme. Relaţia noastră ca popor cu regele Mihai n-a fost niciodată în ultimii 70 de ani armonioasă şi normală. Ai noştri ne-au ascuns ani de-a rândul chiar existenţa Majestăţii Sale (…)“ a continuat jurnalistul.

  V-ați simțit vreodată foarte, dar foarte vinovați atunci când a murit cineva apropiat dar căruia ați simțit, în acel moment, că nu i-ați acordat nici timpul, nici dragostea și nici respectul pe care le merita?
  Se întâmplă, de obicei, atunci când ne mor bunicii. Acei bunici care, eventual, ne-au crescut. Aceia care așteaptă de la noi măcar câte un telefon, din când în când. O vizită, cinci-zece minute, măcar, în care să se uite la noi și să vadă, cu ochii lor îngăduitori, ce am devenit.

  Posted by Starea Nației on Wednesday, December 6, 2017

  sursa: adevărul

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.