Dragoș Pătraru vine la Arad, la o discuție liberă despre starea nației

  de Special Arad | 15 octombrie 2018, 2:06 PM | Știri Arad

  0

  Fanii emisiunii „Starea Nației” sunt așteptați sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 14.00, la Hotelul Continental Forum, Sala Astoria, pentru o discuție liberă despre nație și starea ei cu Dragoș Pătraru.

  Turneul Starea Nației ajunge în această lună în orașele Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Pitești, Iași, Craiova, Timișoara și, chiar la o zi după Arad, va ajunge la Stuttgart, Germania.

  „Starea Nației” este o emisiune de infotainment, care folosește umorul pentru a face accesibile subiecte complexe ale societății noastre. Producția se difuzează la Prima TV, de luni până joi, de la 22:30. „Starea nației” își propune să sancționeze derapajele de orice fel, să cultive spiritul critic, să combată stereotipurile de gândire și să crească rezistența publicului la manipulare. Cu o experiență de peste 20 de ani în presă, Dragoș Pătraru este realizatorul și prezentatorul emisiunii.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.