marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Dragoș Pătraru vine la Arad, la o discuție liberă despre starea nației

  de Special Arad | 15 octombrie 2018, 2:06 PM | Știri Arad

  0

  Fanii emisiunii „Starea Nației” sunt așteptați sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 14.00, la Hotelul Continental Forum, Sala Astoria, pentru o discuție liberă despre nație și starea ei cu Dragoș Pătraru.

  Turneul Starea Nației ajunge în această lună în orașele Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Pitești, Iași, Craiova, Timișoara și, chiar la o zi după Arad, va ajunge la Stuttgart, Germania.

  „Starea Nației” este o emisiune de infotainment, care folosește umorul pentru a face accesibile subiecte complexe ale societății noastre. Producția se difuzează la Prima TV, de luni până joi, de la 22:30. „Starea nației” își propune să sancționeze derapajele de orice fel, să cultive spiritul critic, să combată stereotipurile de gândire și să crească rezistența publicului la manipulare. Cu o experiență de peste 20 de ani în presă, Dragoș Pătraru este realizatorul și prezentatorul emisiunii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.