Ultima invenție în domeniu: molozul de la trotuarele sparte, folosite pe post de asfalt pe străzile din Arad

  de Mihai Todoca | 13 februarie 2018, 1:20 PM | Recomandările editorilor | Strada

  2

  „Mi-am rupt mașina. În vară a adus pietre de codru. Am dat peste 2000 de lei pe telescoape și brațe. Praf le-am făcut! Las-o frate în… Bătaie de joc!”. Așa ne-a scris un cititor Special Arad, după care ne-a trimis niște poze care ne-au făcut să îi dăm crezare când a spus că își rupe mașina. Locul care arată de parcă în zonă ar fi un poligon de trageri pentru tancuri se află pe strada Clujului în spatele blocului 83. Cine a avut ideea „genială”, mintea luminată de a arunca bolovanii aceia acolo nu se știe, dar ceea ce se știe este că „a venit cineva cu un utilaj”și a acoperit toată zona din spatele blocurilor cu aceștia.

  De aici putem să ne gândim că nu oricine are în garaj un utilaj cu cupă care să împrăștie pietroaiele acelea acolo. După cum arată bolovanii respectivi, s-ar putea presupune că sunt rămășițe de trotuare, betoane, bucăți de asfalt și altele. Oare fac parte din alte trotuare sparte care au trecut prin programul de regenerare urbană, iar din lipsă de idei au aruncat molozul rezultat în gropile respective? (După bloc, unde nu se vede).

  Probabil că situația se va remedia într-un viitor foarte îndepărtat, deoarece situația cu care se confruntă Primăria (acele milioane de euro „furate”) este una dupăm care de suferit au doar cetățenii și buzunarele acestora. Până vor ajunge să asfalteze și zona aceea… se reface Bulevardul Vasile Milea (eternul Milea) și alte străzi… Până când vor ajunge „după blocurile gri”… știți melodia…

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este identica situatia cu cea de pe strada Voinicilor, mai exact aleea care duce la blocurile 245 si 246. Vara trecuta (2017) s-a lucrat pe Voinicilor. Deseurile rezultate in urma decaparii asfaltului au fost aruncate in spatele blocurilor, iar un utilaj le-a imprastiat fara a tasa macar. Intrebarea ar fi: aleea respectiva figureaza ca asfaltata? Adevarul e ca s-a folosit asfalt, dar nu exact cum si-ar dori locatarii celor 2 blocuri.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.