marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ULAL Arad: Noul contract Retim necesită ajustări

  de Special Arad | 23 ianuarie 2024, 12:46 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) transmite punctul de vedere cu privire la noul contract pe care îl semnează populația Aradului cu operatorul de salubrizare Retim:

  „În contextul comunicatului de presă nr. 2345/11.01.2024, prin care Retim S.A. anunță extinderea serviciilor de gestionare a deșeurilor în județul Arad pentru următorii 8 ani, ULAL Arad a solicitat draftul de contract pentru prestarea serviciului de salubrizare. Acesta a fost analizat în colaborare cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari membre ULAL, care au identificat câteva articole din contract ce necesită revizuire.

  Din anul 2023, s-au desfășurat întâlniri între ULAL Arad și reprezentanții Asociațiilor de Proprietari membri ai Uniunii Locale a Asociațiilor Locative din Arad. În cadrul acestor întâlniri, s-a discutat detaliat problema legată de serviciile furnizate de Retim, cu fiecare reprezentant al Asociațiilor, care și-au exprimat nemulțumirile și preocupările.

  În data de 22.01.2024 a avut loc o primă întâlnire între ULAL Arad, reprezentantii administratiei locale, Retim S.A si ADISIG, unde au fost abordate aspectele referitoare la ajustările necesare care trebuie aduse noului contract Retim.

  Vă vom informa în momentul în care contractul va fi în conformitate cu interesele cetățenilor. Acest demers reflectă preocuparea noastră constantă pentru transparență și respectarea intereselor comunităților locale”, se arată în comunicatul emis de ULAL.

  Citește și:

  • Noile contracte individuale cu Retim se vor putea încheia începând cu 15 ianuarie. Care sunt și când intră în vigoare tarifele actualizate · Special Arad

  • Nemulțumiri față de contractele individuale semnate cu Retim: „Ne trezim cu modificări tarifare, fără vreo notificare prealabilă” · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.