luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  ULAL Arad, despre noul proiect pentru administratorii de condominii

  de Special Arad | 12 ianuarie 2019, 11:17 AM | Administraţie

  0

  Comunicat. Pentru o informare corecta privind cursurile de administratori de condominii, Ulal Arad este în masură să informeze atat asociațiile de proprietari cat și administratorii că proiectul noului standard ocupațional pentru ocupația administratori de condominii momentan se află afișat la transparență, pe site-ul Ministerului Dezvoltării.

  Ulterior, în urma dezbaterilor și a propunerilor trimise, acesta va fi trimis la ANC, care va asigura asistența metologica de verificare și de aprobare, iar ulterior se va efectua validarea proiectului sandardului ocupațional, de catre Comitetul Sectorial de profil.

  În momentul în care vom deține toate informațiile în ceea ce priveste cerințele și competențele, în concordața cu standardul aprobat de instituțiile abilitate, ULAL Arad va organiza înscrieri la aceste cursuri.

  Dorina Lupse – presedinte ULAL Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.