Crăciun regal la Castelul de la Săvârșin. Și în acest an vor fi oferite cadouri familiilor nevoiașe

  de Special Arad | 30 November 2022, 9:56 AM | Recomandările editorilor | Săvârşin | Știri Arad

  0

  Ca în fiecare an, Majestatea Sa și Principele Radu vor petrece sărbătorile de Crăciun și de Anul Nou la castel.

  Fundația Colecția Regală va organiza în zilele premergătoare Ajunului evenimente publice în Satul Regal, la care sunt așteptați români din toate colțurile țării și din Republica Moldova. Programul va fi anunțat în săptămânile următoare, pe această pagină.

  Familia Regală va oferi cadouri de Crăciun în localitatea Săvârșin familiilor nevoiașe, oamenilor în vârstă și copiilor. Vor avea loc concerte de colinde și, în ziua de 24 decembrie, vor fi primiți dubașii din Săvârșin, o tradiție păstrată cu fidelitate generații de-a rândul. La întâlnirea de la amiaza zilei de Ajun vor lua parte primarul comunei, preotul paroh, locuitori ai Săvârșinului și ai comunelor vecine.

  Pe toată durata zilelor de sărbătoare, magazinul de suveniruri va fi deschis între ora 9 și ora 18.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.