joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Rectorul UAV, Ramona Lile și Prorectorul UAV, Teodor Cilan – cetățeni de onoare ai comunei Șiria

  de Special Arad | 26 iunie 2023, 4:07 PM | Şiria | Știri Arad

  1

  Comunicat. Ramona Lile, rectorul Universității Aurel Vlaicu (UAV) Arad și Teodor Cilan, prorectorul universității, au fost numiți cetățeni de onoare ai comunei Șiria, în cadrul evenimentului Zilele Șiriei, desfășurat în acest weekend.

  Alături de ei, alți doi membri ai comunității academice a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad au devenit cetățeni de onoare ai comunei Șiria: Prea Sfinția Sa Emilian Crișanul și prof.univ.dr. Moț Ghiocel au primit acest titlu în cadrul ceremoniilor organizate cu ocazia celei de a XVI-a ediții a Zilelor Comunei Șiria.

  „Sunt copleșită de această onoare. Vă promit că o să rămân mereu aproape de voi, cetățenii acestei localități, de autoritățile locale și o să vă ajut în toate proiectele pe care le derulați pentru promovarea și dezvoltarea comunei.

  Sunt onorată că alături de mine au devenit cetățeni de onoare ai Șiriei, prorectorul Teodor Cilan, Prea Sfinția Sa Emilian Crișanul, prof.univ.dr. Moț Ghiocel, toți membri ai comunității Universității Aurel Vlaicu din Arad.

  Vă asigurăm că veți găsi mereu sprijin și susținere din partea noastră și a universității în demersurile pe care, împreună cu primarul localității, domnul Bot Valentin și Consiliul Local le veți face pentru binele comunității”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile, la primirea distincției.

   

  Citește și: Ruby a stins lumina la Zilele Șiriei • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Zice-se ca Ruby a stins lumina la Siria! Daca te uiti pa scena aia…. oricine ajunge cetatean de onoare! Inchizi ochii la asa paranghelie…. si asa ziua se face noapte! Si Vali…. avea acasa vestonu de caporal de cand o facut el armata!?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.