vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UAV – invitat de onoare la Expoziția Internațională de Inovație și Transfer Tehnologic din Chișinău

  de Special Arad | 20 septembrie 2023, 3:31 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Rectorul Universității „Aurel Vlaicu” ( UAV ) din Arad, Ramona Lile, și prorectorul Teodor Cilan  au participat ca și invitați de onoare la cea de a II-a ediție a Expoziției Internaționale de Inovație și Transfer Tehnologic „Excellent Idea-2023” din Chișinău, Republica Moldova.

  Organizată de Centrul de Inovare și Transfer tehnologic, Academia de Studii Economice din Moldova, Academia de Științe a Moldovei și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, expoziția promovează inovațiile, invențiile, rezultatele proiectelor de cercetare și literatură științifică publicată.

  Profesorii UAV  au participat cu lucrări alături de alți profesori și cercetători de la universități din România: Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu,  Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Politehnică din București, Universitatea „Tomis” și  Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanța, Universitatea de Științele Vieții Ion Ionescu de la Brad, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” Târgu Mureș, Universitatea Transilvania din Brașov și Universitatea Babeș Bolyai din Cluj Napoca.

  „Suntem onorați de această invitație și ne bucurăm să fim aici, în Republica Moldova, la un eveniment care promovează cercetarea și inovarea. Este necesar acest dialog al comunităților academice care poate asigura dezvoltarea științei și schimbul de idei inovatoarea între oamenii de știință. Felicităm organizatorii pentru acest eveniment și reiterăm sprijinul universității noastre pentru comunitatea academică din Moldova” a punctat rectorul UAV, Ramona Lile.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.