sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  UAV face parte din delegația României la conferința EAIE

  de Special Arad | 27 septembrie 2023, 5:41 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, prin rectorul UAV, Ramona Lile și prorectorii Alexandru Popa și Teodor Cilan, este prezentă la cea de a 33-a conferință și expoziție anuală a Asociației Europene pentru Educație Internațională (EAIE), care se desfășoară în  perioada 26-29 septembrie în Rotterdam, Olanda.

  Participarea delegației României, din care face parte și universitatea arădeană de stat, a fost organizată de Consiliul Național al Rectorilor (CNR) și se bucură de susținerea Ministerului Educației.

  În cadrul evenimentului, ministrul Educației din România, Ligia Deca a primit Premiul pentru Viziune și Leadership, pentru îmbunătățirile aduse sistemului educativ și social.

  Premiile EAIE se acordă în fiecare an  acelor persoane care au adus contribuții remarcabile în domeniul educației internaționale.

  „Ne bucurăm să participăm la acest eveniment important pentru învățământul european, să facem parte din delegația României alături de universități din întreaga țară. Este un prilej bun pentru a consolida și dezvolta  relațiile cu instituții de învățământ superior și cercetare din întreaga Europă, de a acumula noi informații și a prelua exemple de bune practici din sistemele educaționale europene, ceea ce va contribui la dezvoltarea instituțională a UAV. O universitate trebuie să fie mereu un organism viu, dinamic, care să rămână conectată la valorile europene, care să ofere studenților servicii educaționale de calitate pentru a-i ajuta să se adapteze provocărilor societății globale”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.