vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Turneul Vunk, „Tu și dragostea”, ajunge și în Arad

  de Special Arad | 10 februarie 2023, 10:18 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  Formația Vunk a început turneul „Tu și dragostea”, care îi va purta prin toată țara la începutul acestui an. Din lista orașelor în care va cânta trupa nu puteau lipsi Arad, programat pe data de 28 februarie (ora 19:30), în Sala Palatului Cultural, dar nici Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023, unde băieții își vor petrece prima zi a primăverii pe scena sălii Capitol.

  Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro, într-un număr limitat. Biletele „Categoria A – Earlybird” sunt la preț redus de 105,95 lei, iar biletele „VIP – Early Bird” 125,95 lei. În momentul redactării acestei știri, au mai rămas doar 27 bilete VIP disponibile.

  „Ne prinde primăvara între Arad și Timisoara. Pe 28 Februarie cântăm în Arad în primul nostru spectacol pe bilete dintr-un oraș în care tot așteptam să ne întoarcem, pentru că avem multe povești pe care nu le-am cântat și spus arădenilor și ne dorim de multă vreme să cunoaștem mai bine publicul de acolo. La asta se adaugă și nerăbdarea de a cânta la Filarmonica Arad (n. red. – în Sala Palatului Cultural)”, spune Cornel Ilie, solistul Vunk.

  A doua zi, pe 1 martie, turneul va ajunge la Timișoara, oraș în care trupa a cântat prima dată în 1995.

  Atât la Arad, cât și la Timișoara, în deschiderea concertului va cânta trupa Phaser, ai căror membri sunt din Timișoara.

  De peste 25 de ani pe scenă, Vunk este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

  Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa, și?” sau „Vino, du-te” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația Vunk a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – „Jur să spun adevărul”. Povestea Vunk se regăsește în volumul autobiografic „Deja VU. 25 de ani de VUNK” publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche în 2019. În 2022, Vunk a lansat vinilul de colecție „Vernisaj” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.