Turneul de volei de la Arad a fost amânat. Sucevenii au primit vestea pe drum, în Bistrița

  de Dan Lazăr | 12 martie 2020, 12:02 PM | Coronavirus | Sport

  0

  Turneul semifinal al Diviziei A2, seria de Vest, nu se va mai disputa la finele acestei săptămâni (13-15 martie), fiind amânat, joi, de către Federația Română de Volei.

  CSM Suceava, una dintre formațiile care urmau să evolueze la sala de sport a Șc. Gim. „Aron Cotruș” (Gen. 12), a aflat vestea în timp ce se deplasa spre Arad, pe un drum din județul Bistrița-Năsăud.

  Profesorul Radu Sabău, președintele CS ProVolei Arad, ne-a informat că turneul va avea loc tot la Arad, la o dată pe care forul de profil o va stabili ulterior.

  Alături de gazde, pentru două „bilete” ce duc la turneul de promovare în Divizia A1 mai luptă: CSM Suceava, Știința Bacău și CSU Brașov.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.