Turcia, Ucraina și Croația, incluse pe lista pentru care este impusă carantina în România! Nouă listă a zonelor cu risc

  de Special Arad | 3 aprilie 2021, 2:19 PM | Naţional

  0

  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a actualizat , vineri seară, lista zonelor cu risc epidemiologic.
  „Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, 2 aprilie, Hotărârea numărul 21. Prin această Hotărâre a fost aprobată noua listă cu țările/zonele/teritoriile de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea”, a transmis, vineri seară, CNSU.

  Astfel pe listă se regăsesc, printre altele, Estonia, San Marino, Ungaria, Cehia, Iordania, Muntenegru, Serbia, Polonia, Andorra, Aruba, Uruguay, Bulgaria, Franța, Macedonia de Nord, Suedia, Bermuda, Liban, Bahrain, Bosnia și Herțegovina, Kosovo, Slovenia, Seychelles, Cipru, Palestina, Olanda, Belgia, Republica Moldova, Italia, Brazilia, Austria, Chile, Luxemburg, Monaco, Kuweit, Turcia, Ucraina, Paraguay, Armenia și Croația. Africa de Sud se află, se asemenea, pe listă, ca urmare a detecției circulației în populația umană a unor variante de virus Sars-Cov-2 cu transmitere mai ridicată. Nou introduse pe lista din această săptămână sunt Bermuda, Bosnia și Herțegovina, Turcia, Ucraina, Armenia și Croația.

  Sursa: profit.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.