sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tur turistic amânat la Depoul de Tramvaie de la UTA din cauza accidentului mortal

  de Mihai Todoca | 18 august 2023, 1:34 PM | Știri Arad | Turism

  3

  (foto: Asociația Turism Alternativ)

  Tragedia care a avut loc zilele trecute la Arad amână vizita la Depoul de Tramvaie UTA organizat de Asociația Turism Alternativ.

  Vă reamintim că la începutul săptămânii, o femeie în vârstă de 55 de ani a decedat la spital în urma unui accident petrecut la UTA, unde a fost prinsă de ușile unui tramvai și târâtă câțiva metri. Aceasta încerca să coboare din tramvai împreună cu fiica ei de 12 ani ce se afla într-un cărucior.

  Ca urmare a acestei tragedii, Asociația Turism Alternativ a luat decizia de a amâna organizarea turului la Depoul de Tramvaie UTA făcând anunțul pe facebook:

  „Având în vedere evenimentul tragic petrecut zilele trecute într-una dintre stațiile de tramvai din municipiu, am căzut de comun acord cu Compania de Transport Public Arad că nu este un moment potrivit să organizăm turul de duminică, 19 august, de la Depoul de Tramvaie UTA. Astfel, turul va fi amânat fie pentru finalul acestui sezon, fie pentru sezonul de anul viitor. Rămâneți pe aproape, pentru a afla ce alte tururi «În spatele ușilor închise» vă mai pregătim!”

  Citește și: Mama fetiței de 12 ani, care a fost târâtă de tramvai în zona UTA deoarece nu a dat drumul căruciorului în care se afla fiica sa, a murit la spital

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. CEE,sa cautati in depou?salarii CEL M.MIC din tara???cee???pai,noi lucram pe 3250 pe cand Vaslui-ul are 4 linii de autobuz si au 3300???bataie de joc!sa cautati sa NU mai iasa in circulatie tramvaiele mortii-remorcile de la Tatre vechi!!!si salar undeva la 4300!!!

   0 voturi
   +1
   -1
  2. @Lucian
   N-aș mai fi comentat, dar îți văd vehemența și autovictimizarea (tipic românească) , veșnica raportare la alții (la „capra vecinului”) fără să-ți bați o secundă capul cu CÂT DE CORECT îți faci tu/voi datoria pt banii luați, FAȚĂ DE CETĂȚENII Aradului, care vă plătesc.
   .
   1. Nimeni nu te ține cu forța vatman la CTP Arad; mută-te la Vaslui dacă e mai bine sau dă-ți demisia și mergi și lucrează ÎN CONSTRUCȚII pt că cererea e mare, salarii deloc mici și nici nu se cere prea multă experiență, ci DOAR HĂRNICIE și muncă brută cât încape… 😉
   Dar acolo se lucrează non-stop (că nu stau utilajele plătite scump, după tine sau betonul care se înărește în CIFĂ), câte 12 -14 ore /pe zi, pe soare, ploaie, vânt, uneori și îngheț ssu zăpadă.
   Mergi acolo dacă așa rău o duci aici…
   .
   2. Vorbești de rable și de „tramvaiele morții”…?
   Se vede clar că ești tinerel și habar nu ai cu ce tramvaie se circula în anii ’80, ’90 și 2000.
   Să vezi atunci „relicve istorice” sau „cojile” alea, lungi și galbene, făcute la timișoara, din ciocan și nicovală și 1 tonă de chit !
   Și să vezi ATUNCI CE TRAFIC DE CĂLĂTORI ERA… , cu „conservele” alea pe șină, pt. că automobilele personale au fost , poate, la 10% din ce este acum…
   😱
   Păi , în prezent, parcul de tramvaie arădean „e boboc” la cum arăta pe vremuri.
   Dar MAI TREBUIE ȘI ÎNTREȚINUT corespunzător, de cineva !!!
   .
   Cum se face că tramvaiele second aduse din Occident, multe vechi de peste 40 -50 de ani, funcționau perfect când au fost aduse, iar după jumate de an aici, „toate picau de pe ele” ?
   Ba chiar și TRAMVAIELE NOI de Astra Arad, după câte o reparație mai importantă, arată ca o CÂRPEALĂ „văzută și din avion” ?!
   .
   3. Te plângi de „drepturile voastre” , dar „vă doare-n cot” de drepturile altora !😡
   Cum se face că majoritatea dintre voi și unii șoferi de autobuz, SUNTEȚI DINTRE CEI MAI RECALCITRANȚI participanți la trafic, depășindu-i lejer chiar și pe taximetriști…. ?
   .
   Eu zic că ar fi mai corect să vezi cât de corect vă faceți voi datoria vis-a-vis de CETĂȚENII ARADULUI, să vezi, înainte, cât de „ușor” câștigă
   și alții același salariu cu voi (dar nu raportându-vă la „piloșii” cu funcții, ci la noi, „pulimea” care vă plătim cu taxele, abonamentele și biletele cumpărate/achitate DIN GREU de noi) și ABIA APOI poți să te victimizezi…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.