sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cum s-a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu | Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!

  de Special Arad | 15 august 2023, 12:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  7

  După cum Special Arad a relatat ieri (luni), o femeie de 55 de ani a murit călcată de tramvai într-o stație de pe Calea Aurel Vlaicu.

  Femeia de 55 ani a fost rănită grav după ce ușile tramvaiului s-au închis, atunci când aceasta a încercat să coboare scaunul rulant în care se afla fiica ei în vârstă de 12 ani.

  Scaunul rulant a rămas prins între ușile tramvaiului, iar femeia a rămas afară. Femeia nu a dat drumul scaunului după ce mijlocul de transport în comun s-a pus în mișcare, astfel că aceasta a fost târâtă după tramvai.

  Victima a ajuns la secția UPU a Spitalului Județean Arad cu politraumatisme (hemopneumotorax drept, plagă laterocervical drept, multiple plăgi la membrele inferioare), dar medicii nu au mai putut să-i salveze viața.

  Tragica întâmplare a fost surprinsă de camerele video ale tramvaiului.

  Momentul accidentului. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional!

  Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 1 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 2 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 3 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 4 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 5 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 6 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 7 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 8 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 9 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 10 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 11 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 12 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 13 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 14 Cum s a produs tragicul accident de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu 15

  •  Mama fetiței de 12 ani, care a fost târâtă de tramvai în zona UTA deoarece nu a dat drumul căruciorului în care se afla fiica sa, a murit la spital

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dece nu vorbeste nimeni de neregulile sitemului automat de inchiderea usilor? Domnule director CTP, cate garnituri aveti in circulatie defecte la sistemul de detectie a usilor inchise? Domnule vatman, aveti nevoie de 3 secunde pentru a va asigura ca usile au fost inchise si nimeni nu este in pericol, dupa care porniti vagonul, nu invers! Din trei poze se poate observa ca vagonul porneste inainte de inchiderea usilor (urmariti umbra ultimului vagon si usa de langa camera).

   +19 voturi
   +1
   -1
  2. looo nea presedinte!!va urma blocarea Arad-ului!tramvaistii sunt la capatul puterii!salar de incadrare CEL m.MIC din tara!(adica,noi suntem FRAERII tarii???)si mai sunt si altele din Arad DACA nu mariti salariile cu 20% de la 1 septembrie!!vrem negru pe alb!!nu doar promisiuni(vrajeli)!!dvs si ministrul transporturilor-HABAR NU aveti!!!demisii,cv?

   --8 voturi
   +1
   -1
  3. Ar trebui scoase demult din circulatie sicriele pe roti:1119(tramvaiul mortii de luni),1069,1046,1124,1100,1179,1127,1170,1087-toate Tatra,plus nemtestile pericol public 303,51(deraiatul des),1857,0107,0122,1854,TOATE cojile de TG-4,Boghestra 035 si in special casata coaja aia de persoana de la birouri care NU sunt de acord ca marirea cu 25% de la 1 august a salariilor tuturor angajatilor din depou!cica primarul zice ca nu cere NIMENI din firma!pai cine sa fie aia nimeni?amandoua sindicatele care sunt dusmane!!!traiasca liderii.(luav-ar naiba!).

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.