Tun de 10000 de lei într-o parcare în Vladimirescu!

  de Andrei George | 26 mai 2017, 4:53 PM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  Știri Arad. Agitație mare în centrul comunei Vladimirescu, mulți polițiști, de la postul de Poliție Vladimirescu și de la „Criminalistica” din IPJ Arad – în urmă cu o oră. Șoferul unei firme de distribuție a reclamat faptul că din mașina sa, în perioada în care se afla într-o farmacie aflată pe strada Gării, la 150 de metri de DN 7, au dispărut aproximativ 10.000 de lei.

  Polițiștii prezenți la fața locului au refuzat să dea vreun detaliu cu privire la ceea ce s-a întâmplat, însă, din ceea ce am observat și discutat cu mai multe persoane, intervievează martori, caută filmări din zonă, orice indiciu care să ducă la rezolvarea cazului.

  Taximetriștii prezenți la fața locului susțin ca i-au auzit pe oamenii legii spunând că încuietoarea mașinii nu a fost forțată, astfel că asta conduce la mai multe ipoteze.

  Revenim cu amănunte.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.