sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update Trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu va fi expus în holul Teatrului. Va fi înmormântat duminică, cu onoruri militare

  de Special Arad | 19 noiembrie 2021, 2:29 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  UPDATE, 19 noiembrie

  Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus în cursul zilei de azi, vineri, la ora 15.00, în holul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad (nu în incinta Filarmonicii, așa cum s-a anunțat inițial). Slujba de înmormântare, conform surselor, va avea loc duminică, 21 noiembrie, începând cu ora 12:00, în Piața Avram Iancu din spatele Teatrului, cu onoruri militare, iar la ora 14:00, la Cimitirul Eternitatea.


  Benone Sinulescu și-a dat ultima suflare la vârsta de 84 de ani. Acesta a lăsat multă durere în urmă, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din țară. El o să fie dus la o casă mortuară, iar apropiații vor putea să îl conducă pe ultimul drum la cimitirul Eternitatea din Arad.

  Benone Sinulescu a murit la 84 de ani

  Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, soția lui Benone Sinulescu.

  Toată lumea îl plânge

  Pe rețelele de socializare au început să curgă mesaje de condoleanțe și mesaje prin care oamenii își arată regretul, dar și recunoștința pentru cel ce a fost Benone Sinulescu.

  Din ce în ce mai săraci rămânem. Ni se duc valorile…Muzica populară a mai pierdut o voce. Benone Sinulescu, interpret indragit al generatiei de aur a folclorului romanesc, s-a alăturat celor care sunt în lumea cea fără dor…. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Condoleanțe familiei!”, se arată într-o postare pe Facebook făcută de Folclorul Autentic Românesc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.