sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Benone Sinulescu a fost externat din Spitalul Județean

  de Andreea Daniela B. | 22 iulie 2021, 3:26 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu aproape două săptămâni, Benone Sinulescu a ajuns la Spitalul Județean într-o stare destul de gravă, toate acestea după ce a fost găsit pe căzut în casă în stare de inconștiență.

  La acea vreme, artistul a fost internat inițial la un centru paleativ din Vladimirescu, iar mai apoi a fost transferat la secția UPU a Spitalului Județean Arad. Potrivit impresarului care a făcut unele declarații imediat după ce acesta ar fi ajuns la spital, se pare că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an, însă rămas izolat în pandemie și fără acces la medicul specialist, situația s-a agravat.

  Artistul suferă de Alzheimer şi de câţiva ani are probleme grave cu inima însă, în ciuda acestora, potrivit surselor noastre, se pare că starea acestuia de sănătate s-a îmbunătățit suficient încât să poată fi externat astăzi, lucru care s-a și întâmplat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.