Trupa „Paraziții” a câștigat în primă instanță procesul cu Poliția Română

  de - | 13 august 2019, 8:18 PM | Monden

  0

  Cheloo, FreakaDaDisk, Ombladon si casa de productie 20cm Records au câștigat în primă instanță procesul deschis de Sindicatul Naţional Al Agenţilor de Poliţie, scrie europafm.ro.

  Ei fuseseră acuzați că versurile melodiilor de pe albumul „Arma secretă” și în special din piesa „Antimiliție” sunt calomniose la adresa politiștilor.

  „Nu se poate aşa ceva într-o ţară democrată“, declarase Iulian Surugiu, președintele sindicatului.

  Judecătorii nu le-au dat dreptate și îi obligă pe reclamanți să le plătească artiștilor 2500 de lei, ce reprezintă onorariu de avocat. Politiștii pot ataca decizia Tribunalului București în termen de 5 zile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.