Antonia, Kempes, Paraziții, 3 Sud Est și The Motans, printre alții, la Festivalul Berii. Vezi programul complet!

  de Special Arad | 10 mai 2019, 12:18 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Festivalul Berii ajunge în acest an la o ediție aniversară – 20 de ani – și se va desfășura în perioada 17-19 mai în parcul Eminescu. Concertele vor fi în aer liber și cu intrare liberă. Vor fi trei zile de concerte, street food și bere cât cuprinde… rămâne de văzut doar dacă și vremea va ține cu arădeni.

  Pe scena festivalului vor concerta Antonia, Blackjack, Dj Project, El Nino, Fantazia, Irina Rimes, Kempes, Paraziții, 3 Sud Est și The Motans.

  „Evenimentul va reuni multă lume bună, muzică de calitate, zeci de producători de bere, zeci de corturi, sute de mese şi mii de halbe. La eveniment se va bea bere bună, în moduri cât mai originale, prin intermediul concursurilor organizate de către partenerii acestui eveniment. Festivalul aduce în Arad cea mai bună mâncare stradală, muzică de calitate și oferă participanților o oază de relaxare”, anunță organizatorii.

  Festivalul Berii 2019 este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad.

  PROGRAM COMPLET

  VINERI, 17 MAI

  ora 20:00 – Fantazia
  ora 21:00 – Antonia
  ora 22:00 – Paraziții

  SÂMBĂTĂ, 18 MAI

  ora 19:00 – El Nino
  ora 20:00 – Blackjack
  ora 21:00 – Irina Rimes
  ora 22:00 – The Motans

  DUMINICĂ, 19 MAI

  ora 19:00 – Kempes
  ora 20:00 – DJ Project
  ora 21:00 – 3 Sud Est

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.