Trotuarele de pe o stradă din cartierul Micălaca arată precum după bombardament! Un cititor îi invită pe edili la o plimbare

  de Dan Lazăr | 1 aprilie 2021, 7:39 AM | Știri Arad | Strada

  0

  „Strada Pășunii, din cartierul Micălaca, este într-o situație mai mult decât jalnică de foarte multă vreme. Aceasta este una din străzile intens circulate din cartier, care face legătura dintre Strada Voinicilor și Calea Radnei. Invit la o plimbare forurile competente. Așa arată așa-zisele trotuare de pe Str. Pășunii!”, ne-a transmis Constantin W., un cititor al site-ului nostru, care pe această cale dorește să le transmită autorităților instantanee de pe această „uliță”.

  Sperăm, alături de micălăceanul nostru, ca (și) această stradă să ajungă în secolul XXI, iar trecătorii să ne se mai afunde în noroaie atunci când plouă sau să își pună viața în pericol circulând pe șosea, care nici ea nu arată prea bine în unele zone…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.