sâmbãtã, 2 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Triplu asasinat în nord-vestul țării! Cadavrele desfigurate au fost găsite de o rudă

  de - | 24 noiembrie 2017, 1:07 PM | Regional

  0

  Triplă crimă la Apa. Soț, soție și soacra acestuia au fost uciși în propria lor casă. Două dintre cadavre au fost găsite în curtea casei. Corpul femeii de circa 80 de ani – Viorica Apan – a fost găsit în casă, cadavrul femeii de 56 de ani – Niculina Rentea – a fost găsit se pare pe treptele casei, iar cadavrul bărbatului de 59 de ani – Gheorghe Renetea, ar fi fost găsit în fața garajului.

  Ruda care a descoperit crima spune că trebuia să se întâlnească cu una dintre victime la ora opt dimineața și cum aceasta a întârziat, a decis să meargă la locuința familiei pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bărbatul spune că familia era una foarte cumsecade și nu își poate imagina cine ar fi putut să recurgă la o asemenea violență împotriva lor.

  Bărbatul se pare că dădea bani cu camătă, iar una dintre persoanele împrumutate ar putea fi ucigașul.

  “Erau oameni harnici și muncitori. Munceau de dimineața până seara. El avea probleme cu inima. Au muncit. Nu îmi pot explica, că umblam aici tot timpul, dimineața și seara”, a spus ruda bărbatului pentru PresaSM.

  Persoana care a găsit cadavrele erau o rudă a acestora. Nu a reușit să îi identifice din cauza faptului că zăceau într-o baltă de sânge și prezentau mai multe lovituri la nivelul capului fiind desfigurați. Ruda a apelat la ajutorul unui vecin. Acesta a fost cel care a identificat victimele.

  sursa: presasm.ro

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.