TripAdvisor a oferit oraşului Alba Iulia, pentru al doilea an consecutiv, certificat de excelenţă

TripAdvisor, cel mai mare site de turism din lume, a oferit certificatul de excelenţă, pentru al doilea an consecutiv, oraşului Alba Iulia. Alba Iulia este, în topul preferinţelor turiştilor, potrivit TripAdvisor, pe locul doi după Castelul Peleş.
„Avem încă un an în care clasamentul nu s-a schimbat. Suntem pe locul doi în România, după Castelul Peleş, în preferinţele turiştilor. Iar în situaţia dată trebuie să acceptăm faptul că locul doi nu înseamnă primul care pierde, ci o constantă în modul în care am promovat şi atras turiştii. (…). Nu e o simplă diplomă acest certificat, este oglinda felului în care ne percep cei care ne vizitează. Sunt convins că avem posibilitatea să ne schimbăm poziţia în clasament, în mai bine, doar că mingea este de data aceasta şi în zona privată, de unde aşteptam semnale mai clare şi ferme”, a declarat, primarul Mircea Hava, conform Agerpres.
În urma evaluării şi clasificării ca destinaţie de excelenţă, Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci), fiind listată pe TripAdvisor de peste doi ani.
Este al şaselea an în care TripAdvisor, cel mai mare site de turism din lume, acordă certificate de excelenţă entităţilor reprezentative din sfera turismului, în baza recenziilor făcute de către comunitatea celor care aleg să-şi planifice călătoriile prin intermediul acestui portal. În prezent, numărul utilizatorilor TripAdvisor este de aproximativ 340 de milioane de persoane lunar.
Certificatul de excelenţă este atribuit inclusiv atracţiilor turistice cum este Alba Iulia, dar şi hotelurilor, restaurantelor şi altor companii ce activează în domeniul HORECA, în urma gradului de satisfacţie exprimat de turişti.
În 2015, Cetatea Alba Iulia a ajuns pe locul doi în topul celor mai vizitate destinaţii turistice din România, după Castelul Peleş, clasamentul fiind alcătuit de cel mai cunoscut portal turistic, TripAdvisor.
Călătoria în timp e posibilă şi a fost deja realizată de cei din Alba Iulia, care au reuşit să readucă la viaţă Cetatea Alba Carolina, cea mai mare din ţară. Locul Marii Adunări Naţionale din 1 decembrie 1918 e mai viu acum, aproape o sută de ani mai târziu, decât oricând.
Comentariile portalului
Nu cred ca nu dă costea bon fiscal.😀😀 Poate are înregistrată la OSIM sigla de la ANAF.
ANAF-ul ca instituție e împărțite pe regiuni, Aradul ține de ANAF Deva... Nu e vorba să nu pot cei de la Arad, ci așa e coordonată (...)
Așa curat e ANAF-ul arădean ca trebuie sa vină din alte județe să le facă treaba.