Trenul București – Arad a ajuns la destinație cu aproape cinci ore întârziere! Mai mulți copaci au căzut peste cablurile electrice la Filiași

  de Dan Lazăr | 11 January 2022, 3:36 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Cu numai puțin de 292 de minute întârzire a ajuns la destinație trenul IR 349 dintre București Nord și Arad. Programat să sosească în Gara CFR Arad la ora 00.48, în noaptea de luni spre marți, acesta a ajuns în zorii zilei, după ce călătorii au fost nevoiți să aștepte în tren 230 de minute la Filiași, zonă unde mai mulți copaci au căzut peste firele electrice.  CFR Călători a anunțat că le-a oferit pasagerilor din trenurile afrectate, patru la număr, apă sau produse preambalate.

  Încă de la început trenul a avut o întârziere de 32 de minute, locomotiva defectându-se în Gara de Nord București…

  Un alt tren ce face legătura dintre București și Arad, plecat aproximativ în același timp (ora. 14.08), pe o altă rută (Brașov – Sighișoara – Deva), a ajuns în minicipiul nostru cu doar 33 de minute întârziere, cauzată de tractarea cu locomotivă diesel între Ghioroc și Glăgovăț (Vldimirescu).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.