sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Tren deraiat în județul Arad. O defecțiune a locomotivei a aruncat-o între linii

  de - | 19 noiembrie 2019, 3:04 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Arhivă)

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară este întreruptă pe magistrala 200, la intrarea în stația CF Bîrzava, locomotiva  unui tren de călători, care circulă pe relația Brașov – Budapesta, a deraiat în linie curentă. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulația feroviară este oprită pentru a se efectua cercetarea la fața locului.

  Toți cei 19 pasageri sunt nevătămați, iar acțiunea de repunere pe linii va dura câteva ore.

  Vom reveni cu amănunte

  UPDATE: „CFR SA informează că circulația trenurilor este închisă la această oră la intrare in stația CF Bârzava, din cauza deraierii de o osie a locomotivei trenului 74-1, care circula în relația Brașov – Curtici. Locomotiva trenului 74-1 a deraiat de o osie peste macazul nr 7 care asigura trecerea de la linia 2 la linia 3 din stație. Personalul de specialitate este deja la fața locului pentru a lua măsurile necesare, astfel incât în scurt timp să fie asigurată continuitate în traficul feroviar. Menționez ca niciunul dintre cei 19 călătoriaflați în tren nu a fost rănit”, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR , Oana Brânzan.

  Imagine cu rol ilustrativ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.