miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Trei proiecte de cercetare câștigate de UAV

  de Special Arad | 7 ianuarie 2021, 2:15 PM | Educaţie

  0

  Trei proiecte de cercetare depuse de UAV au primit finanțare din partea Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), o instituție publică cu personalitate juridică aflată în subordinea Ministerului Educației Naționale. Este vorba despre proiectul „Tehnici de Proiectare Neconvențională în Co-domeniul Energie-Fiabilitate pentru Nano-Circuite”, coordonator prof. univ.dr  Beiu Valeriu, proiectul „Sisteme de scanare laser cu prisme Risley, cu aplicații în imagistica medicală și industrială utilizând Tomografia Optică de Coerență”, coordonat de către prof.univ.dr. Duma Virgil Florin și proiectul „ Impactul stresului abiotic și biotic asupra plantelor datorită schimbărilor climatice” coordonat de către prof.univ.dr Copolovici Lucian. Fiecare proiect a primit o finanțare de peste 1 milion de lei.

  „Susținerea cercetării este o prioritate pentru universitatea noastră. Ne bucurăm că aceste trei proiecte au fost acceptate și au primit finanțare din partea UEFISCDI.  Felicit echipele de proiect pentru aceste rezultate și le doresc mult succes în implementarea lor” a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.