joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trei ore până la mitingul „Vrem UTA LIBERĂ!”. Care sunt regulile impuse de organizatori?

  de Lucian Dănilă | 25 iulie 2022, 2:55 PM | Sport

  0

  A trecut multă vreme de când nu am mai văzut un miting de protest la Arad, unul care să conteze. Astăzi însă, fanii echipei UTA care doresc ca echipa pe care o susțin să nu mai fie manevrată politic și de anumite grupuri de interese, își strigă oful în Piața Avram Iancu începând cu ora 18.30.

  Practic au mai rămas ceva mai mult de trei ore până la startul mitingului, un miting autorizat de Primăria Arad.

  Comunicatul suporterilor:

  Locul de adunare pentru mitingul din Arad este în Piaţa Avram Iancu, de unde se va merge în marş până la Arena „Francisc Neuman“.

  „Dragi utiști, dragi arădeni

  Așa cum vă informam în urmă cu câteva zile, mitingul „VREM UTA LIBERĂ“ a fost avizat favorabil de către comisiile de specialitate din cadrul administrației locale. De asemenea, am primit și ultimul aviz necesar, cel legat de traseul marșului pe care îl vom parcurge în drumul nostru către stadion. Așadar, în acest moment suntem în măsură să vă oferim toate detaliile legate de evenimentul de luni, 25 iulie:

  Mitingul va începe la ora 18.30 în Piața Avram Iancu (în spatele Teatrului), unde timp de o oră, prin discursuri, cântece și scandări, ne vom exprima nemulțumirile pe care le avem față de situația în care se află clubul nostru. La ora 19.30 ne vom deplasa cu toții în marș, cântând și scandând pentru UTA, pe traseul: Piața Avram Iancu – Piața Primăriei – Piața Podgoria – Consiliul Județean – Strada Banu Mărăcine – Calea Victoriei – Arena „Francisc Neuman“, acolo unde vom ajunge în timp util pentru a ne ocupa locurile în peluză și tribune și a încuraja echipa în meciul cu Petrolul Ploiești.

  Pentru ca mitingul și marșul nostru să fie o reușită deplină din punctul nostru de vedere, în calitate de organizatori vă adresăm următoarele rugăminți, acestea fiind angajamente pe care ni le-am asumat în fața autorităților:

  – nu folosiți materiale pirotehnice neautorizate, de tipul torțelor, fumigenelor, petardelor etc

  – nu răspundeți eventualelor provocări și nu incitați la violență

  – nu consumați alcool pe durata desfășurării mitingului și marșului (persoanele în stare evidentă de ebrietate vor fi excluse din protest de către organizatori).

  În orice situație care necesită o intervenție de orice natură, contactați cel mai apropiat reprezentant al organizatorilor. Aceștia vor putea fi recunoscuți după banderola albă pe care o vor avea pe brațul drept.

  De asemenea, dată fiind perioada caniculară în care se desfășoară evenimentul, vă sugerăm să aveți la îndemână mijloace de protecție antisolară precum și surse de hidratare eficiente (apă plată sau minerală). Sugestia se transformă în rugăminte fermă în cazul în care sunteți însoțiți de copii.

  Ne dorim cu toții ca mesajul pe care-l vom transmite să producă efecte și să asistăm curând la momentul eliberării UTA-ei. La fel, ne dorim cu toții ca atmosfera pe care o vom crea încă de pe străzile orașului să poarte echipa noastră spre victorie în meciul din seara zilei de luni. Însă dincolo de aceste dorințe ale tuturor, depinde doar de noi să dovedim că nu suntem „un grup mic și gălăgios“ care „pune presiune prin violență și intimidare“ ci dimpotrivă, că suntem sufletul acestui club, care s-a impus în lumea fotbalului prin valori ca integritate, demnitate și eleganță.

  Vă așteptăm pe toți la miting!

  Pentru noi doar UTA contează!

  UTA LIBERĂ!“, se arată în comunicatul suporterilor de la UTA.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.