miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Roger, cale liberă spre UTA! A primit permisul provizoriu de muncă de la FIFA

  de Lucian Dănilă | 13 februarie 2023, 8:16 PM | Sport

  0

  Scriam în urmă cu trei săptămâni că Roger este așteptat la Arad pentru a semna cu UTA. În acele zile, toată lumea se aștepta ca Roger să revină la UTA, chiar la dorința sa, într-un schimb cu Philip Otele, după ce nigerianul a semnat un contract cu CFR Cluj care intră în vigoare abia din vară.

  Lucrurile au escaladat după ce Roger și-a denunțat la FIFA contractul cu CFR pentru că nu a fost inclus pe lista jucătorilor eligibili pentru Superliga, iar forul internațional i-a dat dreptate. După ce și-a obținut libertatea, Roger nu mai putea fi folosit ca monedă de schimb și a ales să se întoarcă la Arad. Se pregătește de o săptămână cu UTA, dar din cauza lipsei actelor nu a putut semna contractul cu Bătrâna Doamnă.

  Astăzi, fotbalistul brazilian a primit permisul provizoriu de muncă de la FIFA și este liber să semneze cu clubul din Arad. Dacă totul decurge bine, el ar putea fi folosit la meciul de sâmbătă, de la ora 14.30, de pe terenul celor de la Hermannstadt.

  Ultimul meci disputat de Roger în tricoul echipei UTA a fost anul trecut cu Dinamo, acel 0-0 de pe teren propriu. A plecat apoi la CFR Cluj, echipă cu care a câștigat campionatul, dar a fost folosit doar în două meciuri din stagiunea trecută, el evoluând mai mult la Liga a 3-a. În actualul sezon, Roger a jucat 33 de meciuri pentru CFR, echipă cu care s-a calificat și în primăvara europeană.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.