Trei noi baterii externe Nokia cu suport pentru încărcare rapidă de 22,5W

  de Special Arad | 20 martie 2021, 8:59 PM | IT

  0

  Dacă ați așteptat mai multe accesorii marca Nokia, atunci aveți noroc. Magazinul oficial Nokia a listat recent trei noi baterii externe – Power Bank, marca Nokia. Bateriile au diverse capacități, începând de la 10.000mAh și ajungând până la 30.000mAh.Cele trei baterii sunt listate ca Nokia Power Bank P6201, Nokia Power Bank P6202 și Nokia Power Bank P6203.

  Detaliem cele trei baterii externe Nokia pentru a afla caracteristicile și pentru a putea alege în cunoștință de cauză, dacă doriți una dintre ele. În ultimul timp bateriile externe sunt tot mai apreciate de posesorii de smartphone-uri, tablete sau în funcție de capacitate, chiar și de posesorii de laptopuri.

  Nokia Power Bank P6201. Are o capacitate a bateriei de 10.000 mAh (capacitatea nominală este de 6.000 mAh) și un design pătrat (cu colțuri curbate) destul de compact. Este, de asemenea, singura dintre cele trei care are un afișaj LED care arată nivelul bateriei, conform GizmoChina. Pentru a ști câtă rezervă de baterie mai aveți sau pentru a începe încărcarea, tot ce trebuie să faceți este să o scuturați. Această caracteristică ne amintește de bateria externă originală OnePlus Power Bank.

  Nokia Power Bank P6201 are două porturi de ieșire USB-A, unul cu o ieșire maximă de 5W și celălalt cu o ieșire maximă de 10,5W. Nokia Power Bank P6201 vine, de asemenea, cu două porturi de intrare – un port de tip C și un port de intrare Micro-USB.

  Nokia Power Bank P6202. Această baterie are un design pătrat similar, dar abandonează ecranul și este mai groasă, datorită capacității sale duble la 20.000mAh (capacitatea nominală este de 12.000mAh). Are, de asemenea, un finisaj în degrade albastru-negru.

  Nokia Power Bank P6202 are trei porturi – două sunt porturi de ieșire USB-A și al treilea este un port USB-C care se dublează atât ca intrare, cât și ca port de ieșire. Aceasta înseamnă că veți putea încărca maximum trei dispozitive în același timp.Există patru LED-uri pentru a indica puterea rămasă disponibilă pe banca de energie. Bateria poate încărca, de asemenea, dispozitive cu un consum redus, cum ar fi căștile.

  Anul trecut și Samsung a lansat o baterie externă de aceeași capacitate. Bateria externă Samsung de 20.000mAh are un port USB Type-A și două porturi USB Type-C și acceptă încărcare rapidă de 25W. A fost lansată alături de încărcătorul wireless Samsung Charger Trio.

  Nokia Power Bank P6203. Acesta este cea mai mare dintre toate cu o capacitate de 30.000 mAh (capacitatea nominală este de 18.000 mAh). Are un design dreptunghiular cu finisaj alb și vine cu trei porturi USB-A și un port USB-C, permițându-vă să încărcați patru dispozitive în același timp. Două dintre porturile de ieșire USB-A acceptă încărcarea rapidă, iar portul USB-C se dublează atât ca intrare, cât și ca ieșire.

  Nokia Power Bank P6203, la fel ca celelalte două, este compatibilă cu telefoane iPhone, telefoane Samsung Galaxy, Google Pixels, telefoane HTC și telefoane LG. De asemenea, este compatibil cu Nintendo Switch și mai multe modele de căști wireless.

  Site-ul Nokia scrie că toate cele trei baterii vor fi disponibile în curând. În acest fel în scurt timp ar trebui să aflăm prețurile și piețele în care vor fi disponibile.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.