duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Trei goluri și tot atâtea bare pentru Șoimii Șimand în insuccesul cu CSM Târgu Mureș din prima ligă de futsal

  de Dan Lazăr | 18 martie 2024, 12:50 PM | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Dispută antrenantă cu dese situații de gol, duminică după-amiază la Șimand, într-un joc din play-out-ul Ligii I de futsal.

  Cu un lot mai numeros și mai valoros, oaspeții de la CSM Târgu Mureș s-au impus, pe drept, cu scorul de 7-3 (3-1), însă dacă arădenii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană nu ratau ocazii mari, inclusiv trei bare, la scorul de 0-0 sau 0-1 situația putea fi alta. Un alt moment culminant s-a petrecut la mijlocul reprizei secunde, când ACS Șoimii Șimand s-a apropiat la 3-5 pe tabelă, însă un autogol a năruit speranțele într-un scor favorabil.
  Pentru gazde au marcat Dumitru Copil (2) și veteranul Daniel Mărcuș.
   
  ACS Șoimii Șimand a folosit echipa: Stejar Alex, Ciornei Alin, Copil Dumitru, Mărcuș Daniel, Buruiană Dumitru, Albu Florian, Găleancu Darius, Trif Andrei, Tomuța Raul, Onița Ianis și Năstase Florin. Accidentați au fost: Ujoc Claudiu, Cordoș Andrei, Morariu Dan, Laurovics Jasper și Neagu Andrei.
  Arădenii rămân pe ultimul loc în ierarhie, cu un total de 9 puncte, ACS West Deva depărtându-se la trei puncte distanță, după succesul de duminică cu Luceafărul Buzău, scor 15-6.
  Din play-out mai sunt de disputat trei etape (din cele cinci programate), „șoimii” jucând la Mărășești și Buzău, între cele două jocuri primind „acasă” replica chiar a celor din Deva, într-un meci ce se anunță decisiv pentru evitarea ultimei poziții, singura care duce spre liga secundă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.