Trei dansatoare au ars de vii într-un restaurant din Constanța

  de Special Arad | 6 April 2014, 12:04 PM | Naţional

  0

  Incendiu devastator, aseară, la un restaurant din Constanţa. Trei tinere, dansatoare în local, au murit, arse de vii, după ce au rămas blocate în vestiarul restaurantului, scrie Digi24. O altă colegă de-a lor, rănită grav, a fost adusă cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arși din Bucureşti. Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. Incendiul pornit în restaurant s-a extins rapid la un bar şi un cazino, aflate în aceeaşi clădire. Toate cele trei localuri au ars din temelii.

  Incendiul a izbucnit aseară, în jurul orei 22.00, la un restaurant cu specific libanez din centrul Constanţei, în timp ce în local se aflau zeci de clienţi.

  „A fost foarte mult fum, vizibilitate scăzută, nu s-a putut intra uşor la interior pentru a acţiona asupra focarelor. A trebuit să acţonăm cu foarte multă apă din exterior”, a declarat maiorul Ion Văduţ, prim- adjunct inspectorului șef de la ISU Dobrogea.
  Din fericire, pompierii au reuşit să îi scoată la timp pe clienţii restaurantului. Nu au putut salva însă viaţa a trei dansatoare care se aflau în vestiar în momentul izbucnirii incendiului şi nu au mai putut ieşi.

  O altă colegă de-a lor a scăpat cu viaţă, dar este în stare gravă.

  „Sunt decedate din păcate, se află în interior. Poliţia judiciară a chemat aparţinatorii pentru a identifica victimele”, a spus Ionuţ Cealera, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Constanţa.
  Alte trei pesoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. În clădirea cuprinsă de flăcăi mai funcţionau un bar cu muzică live şi un cazino. Angajaţii şi clienţii de aici au avut însă mai mult noroc. Au scăpat cu viaţă, dar pagubele lăsate în urmă de vâlvătaie sunt mari.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.