Trei alergători arădeni, prezenți la Ultramaratonul Istria din Croația

  de Special Arad | 4 mai 2015, 11:29 AM | Sport

  0

  Arădeanul Raul Clinciu împreună cu doi membri ai Clubului Sportiv Experiența Multisport, Kalman Ambruș și Lucian Dincea, au fost singuri români care au participat recent la Ultramaratonul Istria din Croația. Având o lungime de 173 de km și o diferență de nivel de 7000 de metri, această competiție sportivă a reunit peste 250 de atleți profesioniști și amatori din peste 20 de țări.

  Conform celor 3 sportivi arădeni reveniți recent de la această competiție, Ultramaratonul Istria s-a dovedit o provocare extrem de solicitantă atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. De altfel, datorită condițiilor meteo nefavorabile, precum și a unor accidentări survenite pe parcursul desfășurării cursei, doi dintre atleții arădeni- Kalman Ambruș și Raul Clinciu- s-au văzut nevoiți să se retragă din această competiție după ce au parcurs fiecare câte 87 de km în 19 ore.

  Lucian Dincea a reușit să parcurgă întreg traseul competiției de 173km în 36 de ore, 54 de minute și 2 secunde. Cu această performanță Lucian (49 de ani) se află printre cei mai puternici ultramaratoniști ai Aradului, din acest moment.

  Toți cei 3 arădeni s-au arătat impresionați de organizarea Ultramaratonului Istria și sunt hotărâți să participe și anul viitor la această competiție unde își doresc să își îmbunățească performanțele și să obțină rezultate cât mai bune.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.