„Trebuie să ne apucăm de alpinism pentru a urca rampele de pe malul Mureșului, unele de pe vremea lui Ceaușescu”

  de Dan Lazăr | 23 octombrie 2020, 7:41 AM | Recomandările editorilor | Telefonul cititorului

  0

  Starea rampelor de urcare/coborâre existente pe malul Mureșului este, în majoritatea lor, una care lasă de dorit, lucru semnalat (și) de o cititoare a site-ului nostru. Iată ce ne-a transmis arădeanca Mădălina M.:

  „Doresc să atrag atenția asupra unei situații care sper că se va remedia după ce va apărea pe site: starea rampelor de urcare și coborâre pe mal. Poate astfel se va sesiza cineva, că pe mine nu ma bagă în seamă nicio autoritate competentă cu așa ceva.
  Trebuie să ne apucăm de alpinism, azi-mâine, ca să urcam pe mal, după cum se poate vedea și în fotografiile alăturate, realizate în zona Micălaca 300 și în zona clubului Voința. În plus, nu ai rampe de urcare pe mal de la aceea de la Constructorul și până la Podul Decebal. Iar acolo unde există, rampele sunt de pe vremea lu Ceaușescu și sunt sparte rău”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.