joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trebuia să fie în carantină la domiciliu în Galați, dar a fost prins de jandarmi în Arad

  de - | 7 noiembrie 2021, 3:47 PM | Știri Arad

  0

  În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciu a depistat un tânăr de 22 de ani, din Galați, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu, deși s-a întors de curând dintr-o țară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

  Bărbatul a fost depistat în Piața Caius Iacob din municipiul Arad, pe timpul desfășurării unor activități de verificare a respectării măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov-2.

  În urma stabilirii identității, jandarmii au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip „coronavirus asociat” și avea obligația legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, respectiv până în data de 15 noiembrie inclusiv.

  Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat, conform Legii nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.