joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Transport agabaritic pe ruta Nădlac 2 PTF – Intersecția DN7 cu Centura Arad (Pecica)

  de Special Arad | 18 ianuarie 2020, 10:16 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. În perioada 17.01.2020 – 23.01.2020, se vor desfășura trei transporturi cu depășiri pe traseul Nădlac 2 PTF (județul Arad) – A1 – DN7G – DN7 – Intersecția DN7 cu Centura Arad (Pecica).

  Vehiculele transportă o structură metalică.
  Lățimea maximă a vehiculelor este 5,10 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

  Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.