Gest extrem! O femeie infectată cu Covid-19 s-a aruncat de la etajul șase al Spitalului Floreasca

  de Special Arad | 5 November 2021, 10:06 AM | Naţional

  0

  (foto: Antena3)

  Pandemia i-a făcut pe mulți să recurgă la gesturi extreme. Din cauza diagnosticului sau poate doar din cauza situației în care ne aflăm de prea mult timp, mai mulți pacienți, din toată țara, au încercat sau chiar au reușit să se arunce de la etajele spitalelor. Chiar în această dimineață, o femeie în vârstă de 61 de ani, bolnavă de COVID-19 s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului de Urgență Floreasca, anunțul fiind făcut de Antena3.

  În urma căzăturii, femeii i s-au efectuat manevrele de resuscitare. Se pare că aceasta a primit micul dejun în jurul orei 10, apoi a deschis geamul și a sărit. Aceasta a intrat în comă, fiind luată cu targa din curtea spitalului, însă medicii sunt reticenți în ceea ce privește starea ei de sănătate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.