marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Transfăgărășanul își așteaptă vizitatorii. Circulația rutieră a fost redeschisă

  de Special Arad | 29 iunie 2021, 9:47 AM | Naţional

  0

  Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că, de luni, 28 iunie, începând cu ora 14:00, circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Piscul Negru și Bâlea Cascadă (km 104+000 – km 130+800), s-a deschis pentru toate categoriile de autovehicule, în intervalul orar 07:00 – 21:00.

  Pentru siguranța participanților la trafic, circulația rutieră este interzisă pe timpul nopții, între orele 21:00-07:00. CNAIR face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apariția de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea.

  De asemenea, se atrage atenția că, în ultima perioadă, este semnalată prezența urșilor în apropierea părții carosabile. Turiștii sunt sfătuiți să nu se apropie de animale, să nu le hrănească și să informeze imediat autoritățile de prezența acestora.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.