Traian Băsescu a fost acasă la Ela Falcă în urmă cu doi ani. De când nu a mai vorbit cu primarul?

  de Andrei George | 21 mai 2016, 3:46 PM | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Traian Băsescu a fost ieri Arad pentru a susține candidatura lui Samuel Caba la primăria Aradului. În calitate de naș al primarului în exercițiu, Gheorghe Falcă, o bună parte din discursul fostului președinte al României a făcut referire tocmai la relația pe care o mai păstrează Băsescu și Gheorghe Falcă.

  „Nu am mai discutat cu Ghiță Falcă dinainte de fuziunea partidelor PD-L cu PNL. Ultima dată când am discutat cu el a fost aici la Arad, cu câteva luni înainte de acea fuziune. Apoi am mai venit o dată la Arad, la Expo, dar atunci nu ne-am văzut. Nu mai aveam nicio relație din punct de vedere politic. Nu m-aş fi văzut niciodată alături de Ghiţă Falcă în PNL”, spune Băsescu despre finul său.

  „Falcă lasă de înțeles la Arad că le aranjează cu nașul, că la Arad PMP este aripioara lor, fără să ia în considerare faptul că nu m-aș fi compromis vreodată să fac astfel de aranjamente, să înșel electoratul. La Cotroceni, de dragul de a nu înșela electoratul, am fost în război cu toată clasa politică, darămite cu finul, pe care îmi permit să îl întorc cu fundulețul în sus și să îi și dau două la fund. Deși am auzit că s-a zvonit aici că îl ajut pe finul, vreau să știți că nu am niciun aranjament politic cu Gheorghe Falcă. Nu am nicio relație politică cu primarul Aradului. Mai mult, pe Falcă nu îl pot ierta pentru că este unul dintre artizanii predării PD-L la PNL, uitând că PNL a fost alături de PSD la două suspendări, dorind să facă un stat independent de justiție”, a afirmat ex-președintele Băsescu.

  „Le cer celor care se ocupă de campania electorală a lui Falcă să nu mai propage asemenea minciuni, cum ar fi acelea că am avea o înţelegere politică şi că la Arad, PMP nu este decât o aripioară a PNL. Eu nu am nicio înţelegere politică cu Ghiţă Falcă, pe care nu-l iert pentru faptul că a fost unul dintre cei care a predat PDL-ul în braţele PNL-ului. Nu m-aş fi văzut niciodată alături de Ghiţă Falcă în PNL’, a afirmat preşedintele PMP.

  basescu-falca-arad-813-relit-net

  FOTO: Dacă ar fisă-l credem pe cuvânt pe Băsescu, acesta a avut ultima întâlnire cu Falcă (n.r. și cu Ioțcu și Țițirigă)  în vara anului 2014

  De asemenea, Traian Băsescu spune că nu și-a văzut nici finele, Ela Falcă și fetița Ana. „Pe Ela nu am văzut-o de doi ani. Ultima dată când am fost acasă la Ela a fost acum aproximativ doi ani, de atunci nu am mai văzut-o nici pe ea”, a mai spus Băsescu.

  Ce spunea în luna februarie despre Falcă?

  Sosit la Arad pentru a susține candidatura lui Samuel Caba, în care spune că are încredere deplină că va câștiga lupta pentru primăria Arad, nu putem să facem abstracție de cea ce spunea Băsescu în luna februarie referitor la faptul că alegerile locale se desfășoară într-un singur tur.

  „PSD este marele câştigător (n.r. al alegerilor dintr-un singur tur) pentru că, dacă se poate întoarce ceva legat de primarii care sunt acum în funcţii, se poate întoarce pe turul întâi, la turul întâi primarii în funcţii au prima şansă. Suspectez că bătălia liberalilor pentru două tururi nu are nimic comun cu PSD sau cu succesul care se prefigurează la PSD, problema liberalilor este cu PDL-ul din interiorul PNL, pentru că PDL are câţiva primari care ies din primul tur indiscutabil, fie că vorbim de Boc la Cluj, Hava la Alba, Scripcaru la Braşov, Falcă la Arad. (…)”, spunea atunci Băsescu.

  Și atunci, ne întrebăm, ieri ce a vrut să zică?

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Caba si toti susținătorii “nervoși” al acestuia.
    Și cică ei vor Primăria Aradului!
    … să ne salveze de noi înșine și de dorința de căpătuială. Un predicat vrea să ne devină Primar să ne “Predice” calea cea dreaptă a bună stării. Hâm!???

    Apropo, voi nu v-ați săturat de atotstiutorii ăștia de “Știu”, spre uimirea mea, … da exact ce trebuie făcut! Au soluții BETON în toate problemele cu care se confruntă orașul și locuitorii. Nu vi se par aceste promisiuni un ” deja vu”.
    Nu avem cumva un Primar Atoatestiutor? La ce bun să-l mai schimbăm cu unul fără bani? Să facă ce vrea el, că doar știe! Nu?

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.