Tragerea la sorți a judecătorilor care vor superviza alegerea Preşedintelui României va avea loc joi, 11 septembrie

  de Special Arad | 8 septembrie 2014, 2:26 PM | Administraţie

  0

  Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  În conformitate cu dispoziţiile art. 18, alin. 2, din Legea nr. 370 din 20 septembrie 2004, pentru alegerea Preşedintelui României, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi a dispoziţiilor Hotărârii Guvernului nr. 521 din 26 iunie 2014 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea Preşedintelui României în anul 2014,

  „Vă aducem la cunoştinţă că, reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi a celor trei judecători care vor face parte din Biroul Electoral Judeţean Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României din data de 2 noiembrie 2014”, se arată în comunicat.

  Tragerea la sorţi va avea loc joi, 11 septembrie 2014, orele 1100, la sediul Tribunalului Arad din B-dul Vasile Milea, nr.2-4, Judeţul Arad, în şedinţă publică, la Sala  Festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I,  şi va fi efectuată de Vicepreşedintele Tribunalului Arad.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.