Tragere la sorți la Tribunalul Arad: trei judecători vor face parte din BEJ la alegerile din mai. Poate participa oricine

  de Special Arad | 26 martie 2019, 8:54 AM | Știri Arad

  0

  Tribunalul Arad informează că, în conformitate cu dispoziţiile art. 26, alin. 2 din Legea nr. 33/2007, republicată, cu modificările ulterioare, privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European şi a dispoziţiilor Hotărârii Guvernului nr. 81/2019 din 15 februarie 2019 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019, reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi a celor trei judecători care vor face parte din Biroul electoral judeţean Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European în anul 2019, din data de 26 mai 2019”.

  Tragerea la sorţi va avea loc joi, 28 martie 2019, ora 10:00, la sediul Tribunalului Arad din B-dul Vasile Milea, nr. 2-4, judeţul Arad, în şedinţă publică, la Sala festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I  şi va fi efectuată de Preşedintele Tribunalului Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.