Start în competițiile de fotbal pentru junioare. Aradul reprezentat de trei cluburi: UTA, Viitorul și Piroș Security

  de Dan Lazăr | 30 April 2021, 7:20 AM | Sport | Știri Arad

  0

  FRF a aprobat datele de start pentru ligile de junioare U15 și U17. Competițiile se vor desfășura într-un format restrâns, un singur tur urmat de fazele finale. Campionatul Național U15 debutează pe 21 mai, în timp ce U17 va începe pe 8 iunie.

  Începând cu acest sezon, cluburile de Liga 1 de fotbal masculin vor participa în Campionatul Național de Junioare U15 cu o echipă de fete. La această categorie de vârstă, durata unui meci este de 70 min (35 minute/repriză + 15 minute pauză) și se joacă în format 11 vs. 11.

  În actuala ediție de campionat participă 31 de echipe, dintre care 16 cluburi cu reprezentante în Liga 1 Masculin. UTA Arad a fost repartizată în seria a șasea, alături de: Juventus Timișoara, „U” Craiova 1948 și FC Argeș.

  În faza grupelor se joacă fiecare cu fiecare în serie, gazda fiind desemnată prin tragere la sorți. Se joacă un singur tur, câștigătoarele seriilor + cel mai bun loc 2 urmând a se califica în faza finală.

  În actuala ediție de campionat Under 17 participă 27 de echipe. Durata unei partide la această categorie de vârstă este de 80 minute (40 minute/repriză + 15 minute pauză) și se joacă în format 11 vs. 11.

  Aradul este reprezentat de formațiile ACS Viitorul și Piroș Security, aflate în Seria 1, alături de: United Bihor, ASU Politehnica Timișoara și Fortuna Becicherecu Mic.

  În faza grupelor: se joacă fiecare cu fiecare în serie, gazda fiind desemnată prin tragere la sorți. Se joacă un singur tur, câștigătoarele seriilor urmând a se califica în faza finală.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.