sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie la Spitalul Județean Arad! Copil de 3 ani, mort după o operație la testicule

  de Luci Precup | 26 martie 2015, 11:47 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Știri Arad. Din păcate, un nou caz tragic a avut loc la Spitalul Clinic Județean Arad. Un copil în vârstă de 3 ani și 4 luni a decedat la o oră după ce a suferit o banală intervenție chirugicală la testicule.

  Eduard Freiszinger, copilul de doar 3 ani, a fost operat pentru o relativ banală problemă la testicule. Acestea, conform tatălui copilului, nu mai coborau în scrot. A mai suferit o asemenea intervenție în urmă cu o lună, la testiculul drept, iar acum a avut probleme la cel stâng. Micuțul a fost operat de medicul pediatru dr. Henry Osakwe, același care l-a operat și în urmă cu o lună, și totul a decurs normal.

  La doar o oră după operație, însă, copilul s-a simțit foarte rău și se pare că a intrat în stop cardiorespirator, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

  Este o tragedie imensă pentru familia copilului, care în urmă cu opt luni l-au înmormântat pe fratele mai mare a lui Eduard, care avea 20 de ani, acesta fiind mult timp paralizat. Părinții lui Eduard mai au un copil în vârstă de 17 ani.

  Tatăl copilului are semne de întrebare în ceea ce privește dispariția prematură a fiului său mai mic. Acesta întreabă „dacă nu cumva moartea copilului se datorează faptului că acestuia i s-au făcut două anestezii generale în termen de o lună?”

  Cel mai probabil, o comisie formată din medici de la Spitalul Clinic Județean Arad vor ancheta acest caz.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Imi pare enorm de rau pentru acesti parinti.

   Doctorul respectiv mi s-a parut si mie extrem de negandit. Pe copilul meu l-a operat pentru aceeasi problema, fara sa tina cont de rezultatele analizelor preliminare. Am avut noroc si s-a facut bine, dar dupa operatie a suferit foarte rau, complicatii la raceala pe care o avea inainte de operatie. Deabia cand totul a fost bine, si punand cap la cap discutiile dinainte si din timpul bolii, am realizat in ce pericol fusesem.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. afara se pune gazon si inauntru mai ales la pediatrie(am fost cu fetita in spital maimicile dorm in patutul copilasului )arata ca dupa primul razboi GROAZNIC. dupa 2 zile am iesit pe semnatura….a fost trata de pneumonie si avea rotavirus…inconpetenti

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.